Zakelijke kerstkaart op maat

Zakelijke kerstkaart ontwerp op maat

Zakelijke kerstkaart op maat, vormgever, huisstijl, illustratieHet einde van het jaar komt steeds dichterbij. De meeste werkgevers begrijpen heel goed dat gewaardeerde werknemers zich extra graag en hard inzetten voor het bedrijf. Helaas lukt het door drukke schema’s niet altijd deze waardering voor medewerkers en klanten ook te tonen.

Kerst is een uitgelezen kans om jouw mensen en klanten eens goed te verrassen en bedanken. Een mooie op maat gemaakte zakelijke kerstkaart is speciaal, authentiek en indrukwekkend. Door de zorg die erin is gestoken, komt je waardering zeker over. En je kunt er ook nog eens een mooie boodschap in verwerken. Wedden dat jouw medewerkers en klanten straks met nog meer plezier en tevredenheid met je samenwerken?!

Zakelijke kerstkaart die past bij je onderneming

Daarom heeft ‘Dboon ontwerp’ een unieke & exclusieve aanbieding. Wij bieden zakelijke kerstkaarten op maat aan. Op uw bedrijfssfeer maken wij een zakelijke kerstkaart.  Niemand zal je ooit meer vergeten met zo’n kerstkaart!

Wij beginnen met een (offline)gesprek. Daarbij luisteren we graag naar je drijfveer zodat wij hierop in kunnen spelen met een ontwerp dat bij je bedrijf past.

Voorbeelden van Zakelijke Kerstkaarten


Zakelijke kerst op social media

Daaraan hebben wij ook gedacht. Wij maken van de kerstkaart ook een social media posts zodat deze gedeeld kan worden via social media. Breng je kaart direct onder de aandacht via netwerken als LinkedIn, Twitter en Facebook. ( en vergeet ons er niet in te taggen natuurlijk ;) )

Waarom klanten Dboon ontwerp aanbevelen

Wij gaan alleen maar voor de hoogste kwaliteit.  Na een (offline) gesprek weten we wat het doel is van je bedrijf. Met dit doel ontwikkelen wij ook een kerstkaart. Wij vinden dat elke klant, elke bestelling en elke bezorging tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Zowel qua service maar ook de kwaliteit. Onze klanten kunnen dat waarderen!

Bekijk onze pagina vormgeving

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie