Website ontwerp

Wij creëren responsive websites die uitblinken op elk apparaat dat jou met je klanten verbindt.

Website ontwerp

Wil jij als ondernemer een nieuwe website, en je wilt gezien worden op het internet? Je wilt uitstralen wie je bent, en waar je voor staat. Met het juiste design, een goede werking, focus en een sterke gebruiksvriendelijkheid gaan we daar zeker komen.

Dboon ontwerp kan jouw bedrijf daarmee helpen. Eerst gaan we bespreken wat je daadwerkelijk wilt met je website, waarbij de focus ligt en het probleem. Een website ontwerpen zonder dat je beschikt over echte content is als het ontwerpen van een maatpak zonder de maten van de drager op te nemen.

Dus, eerst aan de slag waar het probleem ligt, of wat maakt jou uniek? Met een sfeervol design met de juiste content, moeten we toch wel je ideale klant bereiken?!

Bjorn van koppen

Stoer, ambachtelijk met een persoonlijk tintje en een voorloper in de slagers wereld. Dat is wat we wilde bereiken. We hebben ook gekozen om foto’s te laten maken van Bjorn zelf in de slagerij, zo krijg je letterlijk een kijkje in de keuken.

www.slagerijvankoppen.nl

Mienis & Co Pruiken Haarwerken website ontwerp, huisstijl ontwerp branding identity, wig,

Mienis & Co Pruiken –  Haarwerken

Mienis & Co Pruiken en haarwerken verzorgt haarwerken voor vrouwen die chemotherapie ondergaan of door een haarziekte hun haar verliezen. We wilden een website die jong, fris oogt maar zeker een helpende functie bied. En die rust en openheid uitstraalt.

www.mienispruiken.nl

Zensa Yoga & Coaching

Een frisse jonge dame met een hart voor de yoga. Yoga heeft haar geholpen om van haar rugklachten af te komen, te luisteren naar haar lichaam en dit wil ze graag aan iedereen vertellen. Daarbij wilde we de rust en de nuchterheid die ze heeft duidelijk laten zien.

www.zensayoga.nl

Andere ondernemers die je voor gingen

Waar onderscheiden wij ons in:

* Persoonlijk contact
* Visueel inzicht
* Je boodschap brengen wij naar het juiste gevoel door middel van een ontwerp

* Wij ontwerpen met ons hart, dus vol met liefde en passie
* Grafisch ontwerp die ondersteund word met illustratie
* Wij werken samen met u voor een passend resultaat

Wil je een dertien-in-een-dozijn-website of een succesvolle website?

Klik hier voor een succesvolle website

Nu weet je dat we eerst moeten beginnen bij de basis. De content en wat je wilt bereiken met je bedrijf.
Maar wat gaat dat allemaal kosten?

Een offerte op maat

Staat er geen goede optie bij voor jouw project? Heb je bijzondere wensen, of weet je juist nog niet wat je wilt? Ik denk graag vanaf het eerste moment met je mee. Laat je telefoonnummer achter en ik bel je om mee te brainstormen over je website, of mail me dan voor een offerte op maat.

Investering

Op maat gemaakte website

€ 900,-

Huisstijl is al aanwezig

Werkboek
Wat maakt jouw uniek?

Ontwerp voor:

4 webpagina’s
home, 2 overige webpagina’s en een contactpagina

Responsive website
voor mobiel, ipad en de computer beschikbaar

Exlcusief: Hosting, SSL certificaat, foto’s en teksten

Investering

Op maat gemaakte website met logo ontwerp

€ 1200,-

Logo ontwerp

Werkboek
Wat maakt jouw uniek?

tot 5 webpagina’s
o.a. home, contact en 5 pagina’s

Responsive website
voor mobiel, ipad en de computer beschikbaar

Exlcusief: Hosting, SSL certificaat, foto’s en teksten

Hulp nodig bij het schrijven van je webteksten?

Annelies (onze tekstschrijver) aan het woord:

Als kind las ik boeken. Van die hele dikke en liefst een enorme stapel. Ik verslond ze met tientallen tegelijk. Een goed verhaal heeft me altijd kunnen raken en bovenal inspireert het me. Het geschreven woord is zo krachtig, je kan er zoveel moois mee doen. Buigen, bouwen, omkeren en opnieuw beginnen tot je dat tintelend gevoel krijgt vol woordenstromen.

Ik leef voor die magie en wil het zo vaak mogelijk beleven. Na mijn studie rechten heb ik eindelijk gedaan wat mijn hart me ingaf, ik startte een eigen bedrijfje, AnneliesVertelt. Voor al jouw tekstuele kriebels en wensen, kan je bij mij terecht. Met veel liefde schrijf ik gedichten, teksten en brieven voor eender welke gelegenheid. Een speech voor een trouw? Tuurlijk! Een persoonlijk tekstje op een geboortekaartje? Uiteraard. Een rouwbrief, een motivatiebrief, een liefdesbrief, een allesbrief. Zolang het in woorden uitgedrukt kan worden, sta ik voor je klaar.

Daarnaast doe ik ook aan copywriting. Elke kleine of grote onderneming met een tekstueel hiaat kan me inschakelen. Voor het prachtige visuele aspect kan je uiteraard terecht bij de ongelooflijk getalenteerde Debora. Iemand die ik ontzettend dankbaar ben voor de kansen die ze biedt aan andere ondernemers die gepassioneerd zijn door wat ze doen. Tot gauw.

Aanvraag website

Vul hieronder je gegevens in en onderscheid je van je concurrenten met je eigen doelen en identiteit.

Wij werken met gepassioneerde creatieve mensen uit verschillende vakgebieden. Zo kunnen wij u de expertises aanbieden die u nodig heeft.
Bel: 0611205102
Mail: info@dboon.nl

Wil je je nieuwe website ontwerp onder de aandacht brengen van potentiële klanten, dan kunnen we je misschien ook van dienst zijn met het ontwerpen van:
Folder ontwerp
Online huisstijl (binnenkort verkrijgbaar)

  Krijg gratis inspiratie!
Laat je inspireren!

Laat me jou inspireren en op nieuwe ideeën brengen. Wij sturen je 1 x in de maand een inspiratiemail.

* Je gegevens zijn bij ons veilig
×