• Flyers laten ontwerpen door Dboon ontwerp te Westland, reclamebureau, ontwerpbureau, grafisch ontwerpen

Verpakking ontwerp op maat

Verpakkingsontwerp op maat voor bedrijven

Gaat u een nieuw verpakkings product lanceren? Of wilt uw bedrijf een bestaand product nieuw leven geven? Het is dan belangrijk dat uw product een perfecte verpakking heeft. Ik vind het belangrijk dat producten naast dat ze opvallen ook gebruiksvriendelijk. Direct weten wat ze kopen, hoeveelheid en eventuele baktijd. Uiteraard zorgen we samen voor dat de verpakking voor de juiste doelgroep aanspreekt. We gaan graag samen met u om tafel zitten om onze ideeën op dit gebied met u te delen.

Werken met een verpakkings ontwerper

Bij Dboon ontwerp hebben we al diverse verpakkingen ontworpen. O.a. voor Forte Foods, Spam Energy en Reddy. Telefonisch of in een persoonlijk gesprek zullen we samen doornemen wat je voor ogen hebt of wat je wilt uitstralen met je product. Ook de technische kennis hebben we in huis, van folie drukken tot op karton. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen specifieke kennis nodig.

Freelance verpakking ontwerper

Bij diverse bedrijven verzorg ik hun verpakkingsontwerpen. Vaak sturen bedrijven een idee of concept op en vanuit daar werk ik verder naar een ontwerp. Na een aantal schetsen werk ik 1 ontwerp uit. Hierbij verzorg ik ook alle marketingmaterialen die hun klanten.

Ondernemers die je voor gingen

Je bedrijf stond nog in de kinderschoenen toen ik je bedrijf leerde kennen. En vind het alleen maar mooi om de groei die je doormaakt van dichtbij mee te maken. Ik was op zoek naar iets wat niet zo traditioneel is, daarnaast ben ik niet zo van de gebaande paden. Ik vind het fijn dat je enorm betrokken bent en meedenkt!

Ons gesprek was heel open, persoonlijk, ongedwongen en gezellig, waardoor je me goed hebt leren kennen en daar de ontwerpen naar hebt gemaakt. Het was voor mij het belangrijkste, dat je gevoel hebt gelegd in alle ontwerpen die je hebt gemaakt voor Zensa Yoga en dat je naar mij als persoon hebt gekeken. Niet het ‘normale’ en ‘verwachte’ ontwerp, maar juist super mooi en helemaal passend. 

Bij het persoonlijke gesprek gaf je duidelijk aan dat er ruimte zou zijn voor interactie, zodat het eindresultaat een product van ons tweeën zou worden en dus echt bij me zou passen.  Daarnaast heb je in onze gesprekken veel nuttige tips gegeven over hoe me neer te zetten als bedrijf. Nogmaals hartelijk dank lieve Debora!

Het belangrijkste was de sfeer voor de site. Je bent er in geslaagd om de sfeer de warmte en het specialisme van ons bedrijf te visualiseren. Uitnodigend om te lezen en om op zoektocht te gaan. Site ziet er TOP uit!

© Copyright - Dboon ontwerp is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Zie je fouten? Laat het me weten!