Gedreven en Passie

Wij maken graag kennis met gedreven ambitieuze mensen die succesvoller willen worden!

Wie zijn wij?

en waarom zijn we begonnen met onze onderneming?

Het begon vroeger eigenlijk al; Op verschillende manieren mijn creatieve geest uiten. Ik las onder andere veel boeken, maar de boeken met tekeningen erin trokken mij het meeste aan. Soms stonden er illustraties is waarbij ik dacht, dit staat helemaal niet in het verhaal. Of ik fantaseerde hoe iemand eruit zag, dan kwam ik een tekening in het boek tegen wat mij zo tegenviel. Dat ik niet eens meer zin had om verder te lezen… Eigenlijk begon toen mijn fascinatie al voor ontwerpen…. al was ik daarvoor nog te jong om dat te begrijpen.

Op mijn studies (Grafisch Lyceum en Kunstacademie te Breda) wist ik dat ik op de goede plek zat. Ik vergat elke keer weer alles en iedereen om mijn heen als ik aan het ontwerpen was. Dat is een flow wat niet uit te leggen is, en geeft zo’n voldaan gevoel

Na de studies ben ik even met een rugzak gaan reizen. Als ik aan het reizen ben denk ik vooral na over de toekomst, wat ik kan verbeteren en mijn doelen en focus scherp te stellen.

Na deze reis heb ik een website laten maken met wat ik toen voor ogen had. En een ondernemers vertrouwde mij, gunde mij kansen terwijl ze niet eens wisten wat ik in mijn mars had.

Mijn expertise is illustratie (het visualiseren van beeld) en vormgeven in een sfeer van het bedrijf. Ik wil dat je passie en visie van je bedrijf klopt met wat je uitstraalt en die je doelgroep ontvangt.

Liefs,
Debora

Annelies

Als kind las ik boeken. Van die hele dikke en liefst een enorme stapel. Ik verslond ze met tientallen tegelijk. Een goed verhaal heeft me altijd kunnen raken en bovenal inspireert het me. Het geschreven woord is zo krachtig, je kan er zoveel moois mee doen. Buigen, bouwen, omkeren en opnieuw beginnen tot je dat tintelend gevoel krijgt vol woordenstromen.

Ik leef voor die magie en wil het zo vaak mogelijk beleven. Na mijn studie rechten heb ik eindelijk gedaan wat mijn hart me ingaf, ik startte een eigen bedrijfje, AnneliesVertelt. Voor al jouw tekstuele kriebels en wensen, kan je bij mij terecht. Met veel liefde schrijf ik gedichten, teksten en brieven voor eender welke gelegenheid. Een speech voor een trouw? Tuurlijk! Een persoonlijk tekstje op een geboortekaartje? Uiteraard. Een rouwbrief, een motivatiebrief, een liefdesbrief, een allesbrief. Zolang het in woorden uitgedrukt kan worden, sta ik voor je klaar.

Daarnaast doe ik ook aan copywriting. Elke kleine of grote onderneming met een tekstueel hiaat kan me inschakelen. Voor het prachtige visuele aspect kan je uiteraard terecht bij de ongelooflijk getalenteerde Debora. Iemand die ik ontzettend dankbaar ben voor de kansen die ze biedt aan andere ondernemers die gepassioneerd zijn door wat ze doen. Tot gauw.

Annelies

Angelo

Binnenkort komt Angelo zijn verhaal hier. Angelo weet alles op het gebied van website’s.

Wat ook leuk is

Geboortekaartjes waar je echt blij van wordt… dat is www.gaafkaartje.nl. Dit project is ontstaan samen met mijn collega Marjolein v/d Berg. We liepen met dezelfde ideeën rond, en wat is nou mooier om elkaar aan te vullen. Wat fijn om pure en mooie geboortekaartjes te ontwerpen voor een klein mensje.

Pas jij ook in een onderneming als Dboon ontwerp, kunnen wij elkaar versterken? Mail je motivatie, doelen en krachten op naar info@dboon.nl

© Copyright - Dboon ontwerp