Zoek je een kaart die persoonlijk is ontworpen?

Wij sturen je door naar Gaafkaartje.nl een website die speciaal is gemaakt voor particulieren klanten. Hier staan momenteel nog alleen geboortekaartjes op, maar wij maken daar ook trouwkaarten, jubileum of voor andere speciale momenten.

Trouwkaart op maat

Gaan jullie trouwen en wil je helemaal in stijl voor de dag komen? Wij ontwerpen voor jullie een unieke trouwkaart voor zowel de dag, receptie en avondgasten. Hierbij luisteren wij naar jullie wensen en vertalen we dit naar een trouwkaart waarop je trots kunt zijn!

Geboorte kaart op maat

Gefeliciteerd! Binnenkort verwachten jullie een kindje! Of het nu een stoere jongen of een schattig meisje wordt of misschien wel een tweeling. Geef jou wensen door aan ons en wij maken samen met jou een uniek, bijzonder geboortekaartje op maat.

Uitnodiging op maat

Jullie geven een feestje, te gek! Of jullie hebben net een nieuw huis gekocht, gehuurd en gaan verhuizen, tof! Ieder feestje verdiend een mooie kaart.

Andere gebeurtenissen

Wij maken kaarten op maat die aansluiten bij jouw eigen wensen en ideeën. Ook als je zelf iets minder inspiratie hebt denken we graag met je mee en zullen we diverse mogelijkheden aan je voorleggen zodat er stap voor stap een kaart wordt gecreëerd waar jij blij van wordt.