• Pictogram op maat, illustratie, dboon ontwerp, westland,

Zakelijke kaart op maat

Op zoek naar een zakelijke kaart op maat

Je vormgeving is uiterst belangrijk en voer je vormgeving tot in de puntjes door. Motiveer, bedankt, feliciteer of wens je klanten beterschap met een kaart die past bij je bedrijf.
Zo zien je klanten dat je echt aan ze denk. Maar ook een kortingskaart voor de volgende bestellingen voor diverse seizoenen is mogelijk.

We houden ervan om met je mee te denken. Want we gaan alleen voor een waanzinnig ontwerp die bij je bedrijf past

Enkel het beste voor mijn klanten.

Het is ook mogelijk om diverse kaartontwerpen te laten maken met diverse aantallen. Meestal binnen 4 werkdagen na het akkoord van het ontwerp kan je je kaarten al versturen naar jouw klanten. Neem contact met Dboon ontwerp op voor een persoonlijk gesprek.

Ondernemers die je voor gingen

Het belangrijkste was de sfeer voor de site. Je bent er in geslaagd om de sfeer de warmte en het specialisme van ons bedrijf te visualiseren. Uitnodigend om te lezen en om op zoektocht te gaan. Site ziet er TOP uit!

Je bedrijf stond nog in de kinderschoenen toen ik je bedrijf leerde kennen. En vind het alleen maar mooi om de groei die je doormaakt van dichtbij mee te maken. Ik was op zoek naar iets wat niet zo traditioneel is, daarnaast ben ik niet zo van de gebaande paden. Ik vind het fijn dat je enorm betrokken bent en meedenkt!

Ons gesprek was heel open, persoonlijk, ongedwongen en gezellig, waardoor je me goed hebt leren kennen en daar de ontwerpen naar hebt gemaakt. Het was voor mij het belangrijkste, dat je gevoel hebt gelegd in alle ontwerpen die je hebt gemaakt voor Zensa Yoga en dat je naar mij als persoon hebt gekeken. Niet het ‘normale’ en ‘verwachte’ ontwerp, maar juist super mooi en helemaal passend. 

Bij het persoonlijke gesprek gaf je duidelijk aan dat er ruimte zou zijn voor interactie, zodat het eindresultaat een product van ons tweeën zou worden en dus echt bij me zou passen.  Daarnaast heb je in onze gesprekken veel nuttige tips gegeven over hoe me neer te zetten als bedrijf. Nogmaals hartelijk dank lieve Debora!

Via het internet kwam ik Debora tegen. We hebben een afspraak gemaakt om kennis te maken en te bespreken wat ik van haar zou verwachten en wat zij mij kon bieden. Het klikte meteen en zij voelde goed aan wat ik wilde. Debora is voor mij aan de slag gegaan en het resultaat is echt mooi geworden. Ik kan iedereen Debora aanraden, omdat zij goed luistert naar wat jij wilt en toch ook haar eigen ervaring en inzicht gebruikt om er een mooi resultaat uit te halen. Debora, jij bent een topper!

Voordelen van een zakelijke kaart

Unieke kaart
Consequente stijl
Herkenbaarheid
Sluit aan bij jouw verhaal van je bedrijf
Diverse formaten mogelijk
Diverse papiersoorten mogelijk
100% persoonlijke betrokkenheid

Terug naar illustratie

Zoek je een kaartje als particulier?

Na velen aanvragen hebben een collega en Dboon ontwerp een website opgezet speciaal voor particulieren klanten. Op www.gaafkaartje.nl maken wij kaarten op maat voor geboortekaarten, trouwkaarten, jubileum of andere gelegenheden speciaal voor particulieren.

© Copyright - Dboon ontwerp is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Zie je fouten? Laat het me weten!