Het oog wil ook wat

Het oog wil ook wat

Doe jij dat ook wel eens?

oog, samenwerken, dboon ontwerp, illustratie, tekeningDoe jij dat ook wel eens? Even een blik in een etalage werpen om te kijken of je haar wel goed zit? Of vlug even je outfit keuren wanneer je een rijhuis met weerspiegelende ramen passeert?

Ik doe het zelf bewust en onbewust ook. Op een enkeling na, zijn we allemaal een tikje ijdel en dat is oké. Ons uiterlijk is nu eenmaal onder andere ons visitekaartje. Het bepaalt grotendeels de eerste indruk, maar nog belangrijker is dat je jouw eigen identiteit ermee kan vormgeven. Handig toch?

Verwaarloost

Een ‘uiterlijk’ voor je bedrijf is minstens even belangrijk. Natuurlijk ben je als ondernemer gedreven en enthousiast en sta je te popelen om aan het echte werk te beginnen. Jammer genoeg wordt het visuele aspect van een onderneming daardoor soms een beetje verwaarloosd. Ik zie het vaak genoeg in mijn werk. Ongelooflijk toffe bedrijven met de meest geweldige ideeën, tomeloos enthousiasme en … een teleurstellende of zelfs onbestaande huisstijl.

Identiteit

Wat ik probeer te doen, is mensen duidelijk maken dat een schitterend ontwerp gelijk staat aan een schitterend bedrijf. Het is namelijk je uithangbord en een manier om klanten te werven en je tegelijkertijd te onderscheiden van de concurrentie. Samen met de ondernemer kijken wat het beste past bij zijn of haar identiteit en vanaf nul bouwen aan een geweldig ontwerp, dat is wat ik het liefste doe.

Sta je ook te popelen om kleur te geven aan jouw identiteit?
Soms is een simpele update genoeg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie