5 ideeën voor een unieke verpakking

5 ideeën voor een unieke verpakking

Wil je je klanten of collega’s verrassen met een unieke verpakking op maat? Maar zijn de kosten om iets te laten maken in grote oplages te duur? Hierbij 5 ideeën voor een MKB’er of ZZP’er. Uiteraard helpen we je graag met de vormgeving hiervan.

Dboon ontwerp is jouw specialist om van elke verpakking iets unieks te maken. Bekijk hier enkele voorbeelden en laat je inspireren door de mogelijkheden! De geschenken zorgen voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger en daar hou ik van.

Want je wilt uiteindelijk dat je onderneming een dezelfde uitstraling krijgt die bij jouw onderneming past.

1. Persoonlijk kaartje

Een kaart op maat geeft net dat beetje extra. Ben jij personal trainer en is iemand ontzettend goed bezig? Heb jij een trimsalon en heeft iemand een pup gekocht? Let wel op: Een passende boodschap versterkt het ‘geef’ effect. En mooi in jouw bedrijfskleuren voor de herkenbaarheid. Wil jij een kaart met je eigen huisstijl?

2. Label

Heb jij een verpakking en wil je er wat extra’s van maken? Wij hebben al wat verpakkingen bij elkaar gezocht, maar zit je formaat er net niet bij? Of heb je al een eigen verpakkingen maar wil je graag een label erop? mail naar en wij plannen een afspraak in om je zo goed mogelijk te helpen.

3. Sleeve verpakking

Je kan er ook voor kiezen om voor een Sleeve verpakking te gaan. Wat voornamelijk heel fijn aan dit idee is dat je diverse hoogtes van dozen kan bestellen. En voor ieder seizoen een leuke sleeve! De bedrukkingen zijn al verkrijgbaar vanaf 50 stuks. De sleeve kunnen we uiteraard voor u op maat maken met de vormgeving die bij je onderneming past.

4. Binnenzijde verpakking

Heb je al een verpakking die er al flitsend uitziet? Maar kan er aan de binnenzijde nog mooier met vloeipapier en een mooie sluitzegel. Een pakket om vrolijk van te worden.

5. Geef iets extra’s

Koop de klant voor de eerste keer of hebben ze al vaker iets besteld? Hoe leuk zou het zijn om een klant die voor het eerste keer iets koopt een bedank kaartje mee te sturen als vertrouwen voor de aankoop. Of een klant die juist al vaker besteld bedankt voor alle bestellingen en een kortingscode of een extra’tje meegeeft? Met een handgeschreven kaartje vergeten ze jouw bedrijf nooit meer.

Hou het dichtbij je onderneming, zorg dat je mensen raakt en verras je (potentiële) klanten. Het hoeft maar een klein gebaar te zijn, want als het puur en echt is, wordt het vanzelf groot.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord